Special Sponsor



Rabu, 2 Januari 2013

lampu aftermarket saga fl, flx




Selamat Tahun baru 2013 kepada semua! Tengah selak2 website tetiba ternampak gambar lampu depan design baru untuk saga fl/flx. Nampak cool sebab ada DRL dan projektor.




 Ni bukan gambar kereta aku, kepada owner kereta ini anda sangat cool sebab jadi terawal pakai lampu cantik ini.

10 ulasan:

Mohd Hafiz Hassan berkata...

cantek... tp nk tgk jugak kalau dihidupkan lampu led tu.. mesti gempak.. huhu..

nazri berkata...

So far belum pernah tgk depan mata lagi sebab lampu ni baru sangat lagi dalam market. tunggu 2-3 minggu nanti ramai la pakai bila dah banyak kedai jual

taufik shuhaimi berkata...

Mcm best jee nak buatla agak2 bp kos eh?

nazri berkata...

X pasti berapa harga dia

akmal berkata...

cantik ni...mana nak cari??berapa harga...

akmal berkata...

cantik ni..mana nak dapat??brapa harga...

nazri berkata...

so far tengok online tak de orang jual lagi.. tunggu 2-3 bulan lagi lepas cny mungkin barang baru masuk

jamail haafiz berkata...

cer bagi contact number org yang jual tu...nak taruk gak flx se....camner ruper die...(nikmael@yahoo.com)

jamail haafiz berkata...

nak jugak seh

Sebastian Jin berkata...

betul kah email org tu yang jual saga flx projector headlight tu?