Special Sponsor



Ahad, 14 September 2008

Prosboc : Kereta makeup lawa

Sorry kalau tak selalu update blog. Aku takde perkembangan terbaru untuk dikongsi bersama
P/s gambar x berapa cantek

Tempat kejadian : Stadium S.Alam Car park
Tarikh:13 Sept 2008
Kehadiran 31 Bijik kereta


TT dulu



Audi wannabe??



Very nice looking in white


cik bintang-bintang berkelipan


Got anything to suluh??



Lawa rim ... V-rally N-Spec




Kereta 'abang besar a.k.a big bro' prosboc

8 ulasan:

rizal berkata...

salam, nak tanya ni, cemana nak dpt sticker saga club aka prosboc ni? aku ni org sungai besar. kau tlg beli buleh. bila kau balik sini aku bg aa kat aku. aku oder2 online pun tak dpt2 jugak.. please belikan nkat aku.. nak tmpal kat kete.. nk bwk balik kg terengganu raya ni.. ok

nazri berkata...

salam rizal
mntak no phone... nnt bila aku balik next week aku bawak stiker

Zbo berkata...

takde pon gamba kerete ko gemok.

nazri berkata...

sebab aku kerja masa nih... tu sebab xde kereta aku la dol

Admin berkata...

ok.. ni nombor tlepon aku, 0172647132 (rizal)

kau balik je ko tlepon @ sms je aku..

harga berapa ?

zam berkata...

aku nak tanya pasal exzos la...saper yg dah bikin tu...
bagi idea skit..

hiz ham berkata...

rizal, ko org tganu ke?kt sg besar keje kt mane?aku pom keje kt sg besar org ganu gak

TomanHunter berkata...

Salam n SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI semua. Kepada sesiapa member PROSBOC kat sungai besar,selangor.. Saya ni dok mencari member2 yang berdekatan tapi tak jugak bertemu. So skarang ni sesiapa yg kat sungai besar, send la nama n no fon kat saya.. NO:010-5271842 -Aqira PROSBOC T.I-