Special Sponsor



Jumaat, 3 September 2010

offtopic : gambar waja lancer kat tv3





Thanks kat blog auto-akasia kerana alert pasal gambar ni dan tak lupa juga tuan pnye gambar yg rajin record dan print screen, syed adib



nampak makin menawan terutamanya kt bumper tu.. boleh tune lagi tu, kasi skirt lagi cun










pergh kalau harga bawah rm60k mmg terbaik lar


gambar steering lagi banyak button dari lancer GT 2.0 siap ada paddle shift lagi...

6 ulasan:

Syukie berkata...

memang lawa...tp mungkin kah bawah 60k??
harap2 macam tu..kalau lebih mmg x mampu...bukan kereta rakyat...
atau adakah 100k = sama taraf dgn perdana??

Nublan berkata...

cimbet....lawa giler...ahhhhhh teringin aku..aku asa rm70-80k jugak ni..apa lagi stat kumpui duit!!

Zane berkata...

Rm70k++ neh. dtg ngan Mivec lagi tu!

cHoKe™ berkata...

harge dalam 85-90k la.. kete tu mcm kt proton tanjung malim je.. tempat bese aku kene present.. huhu.. bumper die dh xgarang mcm lancer.. perubahan design mmg kt bumper je pn.. lain sume same ngan lancer..

nazri berkata...

adeh.. nk trade in kereta aku rugi lak...

Lazyf berkata...

kalo re-design balik tail lamp tuh lg OK rasenyer...