Special Sponsor



Sabtu, 16 Julai 2011

Bodykit Saga FL

Saja bosan-bosan aku copy paste artikel dari web kereta.info, en shufi saya copy yee..



yang ni jenis airmaster, smart dan tertarek.. Aku suka kt bodykit airmaster ni pasal material dia tahan lasak, terbukti skirt blkg aku pn pakai airmaster sampai skrg cat, material FRP dia masih kukuh takde tercabut, crack or cat menggelupas.


Yang ini pula jenis saga fl sportivo, datang dari material PU, design sipi2 dengan airmaster tapi harga lagi murah. PU tahan gak compare dengan fiber. Didatangkan sekali dengan spoiler terkini Mugen.



Bodykit terkini airmaster, skirt belakang sebijik mcm aku pnye, depan dia nice lah.



Saga FL burn bodykit. Nampak simple designnye, di matching kan sekali dengan spoiler terkini saga FL R3 menjadikan kereta amat bergaya.




Design ni custom menurut maklumat dari kdi, design seakan-akan naza forte. Tertawan jiwa bila tengok skirt depan tu.. hehe. Ia adalah milik salah seorang ahli kelab saga FL Owner Club dibawah Prosboc.

9 ulasan:

Nora Fadhila bt Mohd Fawzi berkata...

kete sy neh....cm glamer la plak....hehe

nazri berkata...

wah tahniah.. lawanya kete

tgshah berkata...

Salam, nak tanya ni, bley tak share ngan kita mana nak cari bodykit yang macam naza forte untuk saga fl ni...time kasih

nazri berkata...

tgshah : wsalam.. cuba tanya kt saudari wve @ nora fadhila bt mohd fawzi diatas tu.. kereta beliau tu.. hehe

jawa rangers n jawa totok berkata...

askum..sy duk k.l nk cari bodykit yg mcm cik nora pakai nie (naza forte)....msg saya balik...017-7591831...sy akan kol blik...tertarik dan menarik bodykit ni

alzz villa berkata...

askum..agak2 brapa bajet nk bodykit tu???

alzz villa berkata...

askum.. agak2 brapa bajet nk bodykit cam tu???

haffiz rahman berkata...

Boley masok kat flx x

Mohamad Raihan berkata...

Sy pn berminat ngn bodykit kete @nora fadhila bt mohd fawzi...dekat mne bleh wt n brpe kos die ??? 0132000109.