Special Sponsor



Isnin, 30 Januari 2012

exora prime

Ni saya ambil dari fb kakak saya sementara dia pergi servis exora beliau. Cantik juga warna ni.

6 ulasan:

AD berkata...

Saje nak share berkenaan model baru Proton (P3-21A). Berikut ada sedikit ciri-ciri detail yang diberikan sendiri oleh Tun Dr Mahathir.

Ciri-cirinya agak menarik juga dan rasanya yang terbaik pernah ada pada model keluaran Proton.

http://tbmalaysia.blogspot.com/2012/02/pelancaran-model-baru-proton-p3-21a.html

AD berkata...

Aku ada gak sorang kawan yang pakai Exora CFE. So far dia kata OK jer.

Ape lak komen kakak ko? Dah berapa KM dah jalan?

AD-Teddy berkata...

Nak share sket pasal pilot projek untuk ASEAN New Car Assessment Program (ASEAN NCAP) yang bakal menjadi kenyataan pada pertengahan 2012.

Apakah ini akan memberi kesan positif kepada industri automotif tanah air dan seterusnya kepada pengguna?

http://tbmalaysia.blogspot.com/2012/02/pilot-projek-untuk-asean-new-car.html

nazri berkata...

AD Teddy..
terima kasih.. maaf lambat reply.. so far milleage dia dh clock 70,000km ari tu awal2 je claim brg electronik kt aircond (thermostat kot) sebab dia sntiasa run (amat2 sejuk walaupun set suhu plg tinggi) lain2 ok je

AD-Teddy berkata...

Salam Bro Nazri.

Dah 70,000 dah Exora bold dia? Cepat nyer. Rajin betul dia berjalan. So camne kos service dan lain2?

Ada apa2 isu yang kecik mahupun yang besar?

nazri berkata...

eh bkn bold la.. exora first batch h-line..
service mcm biasa la kt 3s platinum sc mutiara damansara.. dekat tmpt keje husband dia..