Special Sponsor



Selasa, 21 Oktober 2008

skirting pilihan aku : part 3

Warna putih adalah smart bak pepatah orang melayu "White is new black". Cuma susahnya kalau putih ni kena jaga jangan sampai kotorlah. Ada kes 2 orang member ni, sorang bawak kereta putih yang satu lagi hitam metalic, diorang jalan-jalan la sekali ada budak puji kereta macam evo katanya. Bila member putih tu tanya yang mana satu.... teka la jawapan budak tersebut... huhu


Ok back to topic.... skirting pilihan aku tuk kali ke-3 adalah jenis release 4, masih dalam fiber lagi... kalau tunggu sikit time ada la pu or abs punya material.

Kalau perati depan skirting ni ada iras-iras skirting mugen honda city member aku. Sebijik pulak tu. :P















3 ulasan:

ummi_nadiah berkata...

salam..cantiknye..brapa kos nak wat tu?boleh tau?

nazri berkata...

dah tanya empuan punya kereta...
kos tuk skirting RM460 + cat RM 200 so kos keseluruhan RM600++

PuTERAKL berkata...

Salam nazri, nak wat kat maner ek? cantek aaa..