Special Sponsor



Sabtu, 10 Januari 2009

Sidemirror Cover with LED signal

Akhirnye setelah menanti cover sidemirror berlampu dah ada... plug and play je (kecuali wiring lampu la beb kne buat sendiri hu hu)

memang cun melecun...


Contoh kereta yang dah memakainye...



adeh tetiba ada watermark pulak...




zircon green (limited edition) lepas ni dah x jumpa warna ni dah


black ... cun gak

8 ulasan:

hanys berkata...

mountain blue tak der ker? ni nak tanya beberepa soklan:
1. hand grip (yg boleh gantung baju tu) boleh beli kat proton je ker? kata mana ada jual??
2. blm boleh pasang wiper kat belakang tak???

nazri berkata...

aku menjawab : apa2 warna pun ada cover sidemirror led tue...

1. hand grip assis jual kt proton part... rm 12, skru rm 1.80

2. wiper nk pasang kne tebuk cermin x?? kalau yang pasang tu eksesori je... tak leh gerak pun....

Blow Water Guy 吹水佬 berkata...

nice led side mirror......
i wish i have one for my blm...hehe...

i need to do wireling ourself?

nazri berkata...

RM180 at automax including paint and installation... the cheapest at this moment...

athlonium berkata...

haha mcm kenal ke kete warna hijau tu

Tanpa Nama berkata...

bole tahu kat mana Automax?bole bg addrsnyer..

Tanpa Nama berkata...

kata mana boleh buat sidemirror cover led ni geng

Shieva berkata...

Hi gud info u provide over here..

Anyway do you mind giving us the address of this Automax..? Where is it located actually..

Looking forward 2 hear from you.. Take care.

~SmILe ALwaYZz~