Special Sponsor



Ahad, 1 Februari 2009

DIY : Sunglass Holder

Hari ni apis dan aku telah mencuba memodify sunglass holder untuk dimuatkan ke dalam tempat pemandu. Memang berbaloi gak dan cantik. Sunglass holder ni gen2 @ persona punya tapi tapak dah dimodify oleh kitorang.



PW841766 - Sunglass Holder


PW841456 - Penutup belakang skru


MS350072 - Skru Assist Grip


Modify tapak skru


Tebuk lubang pada siling (apis memang dah expert)


Bahagian diskru


Dah siap.... penutup pun dah pasang



Hasilnye... Tq kat apis...

6 ulasan:

hanys berkata...

menriknya.. maslahnya kite pakai spek, tetiba letak spek kat situ, maunyer keter masuk longkang.. huhuhu beta rabun maaa...
walau bagaimanapun, masih tercari-cari hand grip tu.. mana nak beli ek??

nazri berkata...

contek apis 977....
2 set assist grip bersama 4 skru assist grip.... harga special price

muammarhafiz berkata...

bro kt mane nk order holder and skru sume?
reply to :
muammarhafiz@Live.co.uk

interested!tq

Fahmi Borhan berkata...

Assalam bro,

Kat mana nk dapat sun glass holder ni? klu bro boleh tolong lagi bagus.

Fahmi Borhan berkata...

Assalam,

Kat mana nk dapat sun glass holder ni? Brapa cost?

nazri berkata...

wsalam.
beli kat proton part center seksyen 13 dkt blkg politeknik shah alam tu bro