Special Sponsor



Rabu, 18 Februari 2009

Teksi BLM 1.6

Hari ni baru aku terspot secara live saga blm teksi punya... 1.6 beb tak aci betul la... boleh tak aku tukar sikit2 part kereta ni?? sistem ngv dia pakai sequential, manakala aku pnye pakai mixer je (sebab mahal)

Satu je aku dapat pujian... bontot kereta aku tak mendap sangat, thanks kepada arepeace977 yang telah menukarkan lapik spring perdana kat kereta aku



first encounter secara dekat... jauh tu, nk kejar ke tak nk?? hehe


nasib aku baik sebab line tmpt isi gas aku cepat lak, kebetulan aku isi dulu baru teksi ni, so sempat la aku bertemu ramah... "bang nk join Prosboc ke??," "eh, Prosboc tu apa ek??" "takpe la bang.... "

2 ulasan:

saga 1.6 berkata...

paperclip wrote:--- On Sun, 4/26/09, Rohaya roh....@yahoo.com wrote:

From: Rohaya roh....@yahoo.com
Subject: About: Saga BLM 1.6 MANUAL Limited Edition
To: jem.....@yahoo.com
Date: Sunday, April 26, 2009, 9:20 AM


Hi En Man,
Nk tanya. Kereta ini untuk personal use atau untuk
teksi??

=================================

paperclip wrote:Re: About: Saga BLM 1.6 MANUAL Limited Edition
Azman Jeman jem...@yahoo.com
Sunday, April 26, 2009 11:07:19 PM
To:Rohaya roh....@yahoo.com

salam..cik/pn.Rohaya?

Saga blm 1.6mt ni dulu utk teksi shj, tp atas permintaan ramai sejak saya iklan model tersebut maka ia dibenarkan utk jualan persendirian. dptkan model ini segera sebelum didaftasrkan sbgai teksi.

tq

Namaku Nicole...eh silap2...Lazyf daa... berkata...

enjin saga BLM 1.6 nih sama ngan enjin persona kan?