Special Sponsor



Isnin, 2 Mac 2009

Power Window Belakang


Ni gambarnye... Jgn tanya berapa sebab aku tak buat lagi.. hu hu

credit goes to Johan and Prosboc forum


Related: Power Window belakang dah ada untuk saga blm

2 ulasan:

ShaRil rOutH WelLinG berkata...

menarik ni...
Nak kena simpan duit la kalo cmni

mr_putat berkata...

salam bro.. aku tgk kat mudah dia bg harga rm 400 utk dua2 tingkp. tp rasa aku masa tgk kat prosboc.com ari tu bukan ke 300 ke?

kena kumpul duit ni..
hu.hu...

nazri, mana nak carik skirting 1 set murah2 ? aku tgk kat sungai besar dia nak dekat 1k le