Special Sponsor



Selasa, 17 Mac 2009

Selamat hari ulang tahun kelahiran MAK

Hari ni tanggal 17 Mac adalah tarikh birthday mak aku yang aku sayangi. Banyak pengorbanan yang dia telah lalui. Dan semalam merupakan hadiah istimewa dari adik aku sebab dia dapat result spm yang agak ok sebagai calon persendirian (ada gak dapat score A).

Allah selamatkan mak, Allah selamatkan mak
Allah selamatkan Hjh. Masdiah@Saniah Bt. Manhuri
Allah selamatkan mak...

Tiup2 kek... kek ni aku copy paste je...



kalau ada kedai kek yang boleh bikin kek buat bentuk saga blm kan bagus... kalau tak de subaru pun ok, kan rupe bentuk akan2 je kan...

1 ulasan:

blue bird~ berkata...

hepi bufday makcik..tarikh sama ngan kwn aku kat kedah nu..
Semoga mak kamu sentiasa awet muda.. :)