Special Sponsor



Selasa, 24 Mac 2009

SAGA BLM mudflap

Musim-musim hujan ni elok la ada mudflap ni, sekurang2nya tak de la comot sangat bahagian bawah kereta tue... tapi kalau da taruk skirting yang melebar tepi cam mudflap tu camne pulak... huhu... jawabnye tak payah pasang la...



ni la rupebentuk mudflap tue... aku ambek kat forum prosboc under ruang iklan forum kalau nk PM Chotz

3 ulasan:

Admin berkata...

aku tgk kat sungai besar dia nak jual rm 45 sepasang. org pasang depan blakang ke sepasang je?

kalau depan blaang dah 90.. hehe..

nazri berkata...

yang rm45 tu universal or yang macam ni bro?

Kassim berkata...

sebijik mcm ni.. mmg utk saga blm punya kata cina kedai sblh KFC tu. lepas tu dia offer aku skrit fiber. RM 450 dia nak bg belum cat. fiber gred A dia kata.

smlm aku tgk kat mudah.my, chotz jual benda tu rm 75 je 2 pasang utk depan blakang. murah la dia jual.. kat sini kalau dpn blakang dah jd rm 90