Special Sponsor



Selasa, 18 Ogos 2009

lawa pintu..


bila la aku nk buat pintu camni.. huhu

9 ulasan:

Lazyf... berkata...

da mcm Transformers...hehehe
best kalo dpt pintu gunting camnih...huhuhu

nazri berkata...

Lazyf...
boleh buat bro.. pakai pintu ori je tue...

cHoKe™ berkata...

kete kene power gak kalo nk pintu camtu..huhu

Tanpa Nama berkata...

owner dia tak bg bukak bonet... bila tekan macam berdesup je.. hehe

miss juju berkata...

mcm mana keta system error ley masuk cn lak ney....

nazri berkata...

huhu juju, mmg syserror pnye

miss juju berkata...

nazri : system error tau tak keta dia interprem...kang dia tuntut bayaran nnty...hahaahahhaha

nazri berkata...

juju : mesti la tau.. awal2 sblm post aku dah PM dan sms dia...huhu.. femes kan..

azZmie berkata...

memang mengancam kalbu betul laa SAGA nie.. siapa laa pemiliknya..?? (buleh terbang x kete tu...?? hihi gurau..)

Saga BLM mmg kete simple tp cantik.. cuma xtau nape tgk bhgian sisi lain macam je.. pd saya laa kan, kalau tkr rim besar, bru laa sisi kete ni nmpak cantik..