Special Sponsor



Isnin, 24 Ogos 2009

Bodykit pilihan part 6

Tangkap leleh dibulan ramadhan yang mulia ini dgn bodykit airmaster ala2 impul (exora pn cam ni gak kot...)



depan dah smarties... belakang lagi la smarties... huhu


coooobaaaaannnnnnnnnnnnnn....

update: antara design2 cue yang akan2 macam ni...

14 ulasan:

cHoKe™ berkata...

aduss.. mmg meleleh bro.. ni yg sakit ati ni..br je pas pasang skirt.. xpe2..ade bajet kene tukar nih.. bape hargenye bro??..

nazri berkata...

rm1750

xshiro berkata...

HUDUH WEH...CUN KE CAMTU...AIRMASTER VERSION LAMA TU LAGI OK AKU RASA. NI BANYAK SANGAT PETAK2...

nazri berkata...

xhiro : yang ni versi exora...

miss juju berkata...

agak2 baper tu?

Lazyf... berkata...

Exora tuh...........perghhhhhhhhhhh!!!

nazri berkata...

miss juju : rm1k+++

lazyf : exora dah ada 4 bodykit aku pernah nampak kt internet...

Lazyf... berkata...

smlm dok selisih ngan satu Exora nih...mula2 igtkan Grandis sbb grill dpn da siap mod letak logo Mitsu tp biler tgk blkg...ceh...Tipah Tertipu ropenyer...hahaha

miss juju berkata...

nazri : dgn cat sekaly ker tak?

nazri berkata...

juju: airmaster memang dah datang sekali cat... :)

aBoi berkata...

nak bumper belakang aje boleh??

nazri berkata...

biasa airmaster jual 1 set dan siap cat ikut color code kereta... senang, downside harga mahal sikit dari kedai biasa...

cHoKe™ berkata...

aboi : kite kawtim la share duit beli 1 set..ko amek blakang ngan tepi sebelah, aku amek depan ngan tepi seblah lg..pastu bile dh ade duit lg, kite beli 1 set lg utk complete kan..huhu

aBoi berkata...

choke...
aboi lum ade wit lagik lew...
tgu duit kutu je ni...huhu

sesaje bertanyer...ekeke