Special Sponsor



Khamis, 3 Disember 2009

absorber sapura


Semalam en khairil sms aku kata absorber sapura proride dah smpai. Hari ni lepas balik keje trus pg ambek kat tmpat biasa lepak2 kat rafi seksyen 13.. absorber ni standard pnye maksudnya ketinggian biasa, kalau sport pulak lowered (tp sport punya belum keluar buat masa ni). aku tukar absorber je spring still pakai stended. kalau nk tukar spring pn next time pakai spring custom dzaruz.. sbb en khairil sendiri cakap spring custom yang tu antara terbaik yang penah dia naik.


absorber jenis gas.. depan belakang.. kawan aku cakap nk best cam kat wira dia pakai GAB pnye minyak campur gas.. tp aku cuba dulu absorber ni.



esok nak pasang.. sekali tukar cermin depan.. cermin depan wa dah retak sbb dulu time kne 'bull-eyes' x repair.. sekali panas sejuk panas sejuk retak da.. nasib baik cermin skrg ni jenis laminated.. takde la retak seribu.. tp sayang tak masuk insuren cermin ari tu.. kalau x leh claim.. ~haih...

2 ulasan:

k0m4nd3r berkata...

Berapa RM ni naz?

xshiro berkata...

bro, ni performance atau standard replacement?