Special Sponsor



Isnin, 26 Julai 2010

head lamp, led tail lamp V2

Barang menarik jumpa kt internet..


lampu projekter carik dalam mudah.my



yg ni gambarnya diambil dari forum kereta.info.. dengar harga pun menarik dalam 4xx-600 je.. tapi sayang takde ccfl (kalau ada lg cun). ada LED day running light keliling lampu tu.. Menarik kalau jumpa gambar ON lampu waktu gelap.. huhu


Yg ni jumpa kt website china.. maybe barang ni lom sampai.. sapa2 dh spotted kt malaysia roger2 la.. huhu

LED tail lamp V1 : sini




lampu tail lamp ni pn ada 2 type gak, satu smoked cam gambar ni. lagi satu type jenis tinted merah cam original tail lamp aku penah nmpk somewhere.

7 ulasan:

Aswad berkata...

Aku baru nak bagitahu kau pasal lampu2 ni pagi tadi... kot kau nak masukkan dalam blog. Bila petang aku bukak blog kau, tengok dah updated. Bagus la tu.. kira advance la. up to date.

nazri berkata...

Aswad : bro.. patut la adabuzz aku..
aku takde dpn pc time tu.. hehe

eone berkata...

nmpk macam sama je ngn yg kompeni aku keje wat..
yg lampu depan tu..
tp xtau la tul o x..
sbb nmpk sama je..
hehehe...

nazri berkata...

tak sama kot.. ni ah-beng version pnye.. kalau compeni @ OEM mesti lagi radical dgn tested..

eone berkata...

tp kompeni aku bkn wat oem pun..
mmg sebiji sama..
aku dah tgk dah.. berdasarkan gmabr tu..
sbb kompeni aku de join ngan kompeni taiwan... kompeni aku wat replacement part.. bkn ori..
hehehe.. aku xtau sgt.. coz aku dept len.. bkn dept yg wat lampu ni..
aku wat metal part..
mungkin la sama.. klau x same tu.. sori la eh.. mungkin tersalah pandang.. hehehe...

nazri berkata...

brp leh dpat.. hhehe serius bisness talk here..
kt mudah jual rm688.. ada dak sarawak dapat rm480 je kat sana..
aku rasa cekik darah kalau rm688..

Woon berkata...

Wow..nampak cantik n cun lah!!
but it is expensive~ i no money T,T