Special Sponsor



Selasa, 3 Ogos 2010

wireless reverse camera

Fuh, kejapnya dah masuk bulan 8. Kereta aku plk so far no problem. Hari2 makin sayang la katakan.. hehe.. skrg ni ingat nk tukar timing belt bila service 80k km.. Hari tu pergi sc dia cakap 100k km pun takde hal, tp disebabkan aku lasak, so 80k nnt aku nk suruh mekanik bukak timing belt cover tu check condition dulu. Agak2 kalau ok lagi 80k ni, nk mintak dia slalu tgk la timing belt tu.


Btw back to topic, aku jual secara sambilan gps dgn wireless reverse camera. Hari tu supplier tunjuk camne dia pasang dgn demo kt tmpt gelap. Kira simple gak la just connect dgn wire lampu reverse je. Then bila gear engage ke reverse, lampu ON, camera tu pun operate la. Benda ni pulak compatible almost all gps, tak kira la apa jenis janji ada slot av-in. Nasib baik gps yg aku beli tahun lepas memang dah ada av-in. link : gps Koman2 gps aku tu pakai chipset atlas III je, skarang latest dah atlas V dgn saingan dari taiwan pnye mediatek dn samsung.








Skrang ni aku tgh fikir nk letak camera tu bawah lampu no plet belakang or tebuk somewhere kat bumper.

9 ulasan:

shirigami86 berkata...

bro.. pernah tengok BLM turbo???atau nak turbokan BLM???

gi kat sini

http://inihilmi.blogspot.com/2010/08/camproturbocom.html

shirigami86 berkata...

HARGA BRAPER BRO??

g-mie berkata...

menarik juga reverse cam ni ye~

k0m4nd3r berkata...

Berapa RM? patut lah aku tersedak-sedak.. ada orang sebut nama aku rupanya.. :D

nazri berkata...

shirigami86 : tak pernah tgk or naik campro turbo lagi bro.. tapi dak club ada dah buat..

harga rm135 jer..

gmie : mmg tertarik hehe

komander : koman2.. huhu

shirigami86 berkata...

hehehe kreta prosboc memang ganaz.... bunyik pon menusuk kalbu

kepish2

Syukie berkata...

reverse cam tu RM135 je?
pasang mcm ne?
x de gmbr detail produk?

InMineDotCom berkata...

bro mcm mana nak ctc untuk beli reverse camera. arif/0133185446

nazri berkata...

alamak bro wireless camera dah x jual lah