Special Sponsor



Khamis, 7 Oktober 2010

rm50 minyak

Asalammualaikum dan salam sejahtera semua. Amacam mood raya? best? Sori dah lama tak update blog sebab kesibukan melayan fb (argh addicted...). Apa yg anda boleh buat dgn isian rm50? Dengan mengepam rm50 aku leh ulang alik balik kampung (kelana jaya-sg besar dan kadang2 sampai teluk intan) + keje selama seminggu tambah lepak2 dgn kawan2 kat shah alam. Time raya paling best sebab aku keje shif mlm, pg je blk kg, ulang alik selama 5 hari start from first day raya dr tmpt keje ke kg 50 minit je (selalu 2 jam ++)..
huhu So far agak bleh tahan la utk enjin 1.3 ni. Teringat zaman2 praktikel dulu naik hyundai matrik mpv, zaman tu minyak murah rm45 leh g keje seminggu dari kg melayu subang ke wangsa maju.. Time tu zaman2 Paklah kot, minyak pun murah, tol pun murah.

Minggu lepas ada member time blaja poli contact aku. Dia nk promote sikit stiker carbon fiber. So aku g la umah dia kat kg raja uda, klang. Ni lah hasil selepas melepak kt rumah dia sesambil menghabiskan mase.. hehe :D. Stiker ni jenis lembut mcm vinyl kot, kalau pegang surface ada rasa cam cf real.


potong 5 x 3.5 kaki stiker, cukup2 utk bonnet depan


dah nak siap tu


pillar


dah siap cuci dulu..

p/s siapa2 nak buat leh wat apointment dgn mmbr aku ni.. harga ikut brp kaki guna + upah..
shah = 0132807600

5 ulasan:

shirigami86 berkata...

kalau untuk bonet kreta aku yang macam dalam blog aku nieh macam maner??? harga braper??? boleh buat x??? pasal sblm nie aku ingat nak buat kat TOM'S sticker

nazri berkata...

mmbr aku buat tuk saga blm rm240 jer..

Syukie berkata...

nazri, kalau nak buat dekat pillar je berapa ye?

nazri berkata...

pillar dalam rm65

The Answer berkata...

kt lowyat.net ade jual sticker neh..kalau bli muat utk sebuah bonet blm dlm rm120..diy jer..seronok woo. last week aku wat utk dashboard blm..kalau boleh cabot dashboard mmg lagi tiptop..sbb x mau cabut..jadi lekat getu jer..lawa gak. aku bli dlm rm35(150x40cm) siap postage..tpi bkn brand 3m..lembut sket. 3m die tebal n keras sket.