Special Sponsor



Sabtu, 2 Januari 2010

Signalku tak berfungsi

huhu apalah nasib, lepas 1 januari sedar2 je time bekpes turn signal dgn hazard light aku tak idup.. sebelum tu aku ada main2 dgn suiz hazard light tengah2 tu... dah la ari ni sc proton tutup...

esoknya aku g sc proton... bawak kat sana, rupanya memang suiz first batch yang logo besar tu problem dan nasib baik dapat ganti suiz baru..



problem settle..

p/s : lawa tak kenwood hu baru aku angkat tu? model 2007 pnye tapi cun woo.. bila enjin off muka depan blh bergerak tutup, ada motor la...

5 ulasan:

Cutester berkata...

Canggih nyer player Kenwood u ni. Ada USB tak? Tentu mahal...

WM Fakhrul Syakirin berkata...

Lambang hazard dh mengecil.. hehe

nazri berkata...

sesiapa yg rasa signal button tu besar p la tukar dulu yeee...

Syukie berkata...

da tukar aritu..
:)
g cakap kat center suiz tingkap belah kiri dgn lampu blkng belah kiri rosak...
aleh2 pas betol, tgk suiz lmpu hazard da kena tukar...x soh die tukar kn pon ...ase nye yg 1st batch mmg de masalah yg bole menganggu system wayering kot :P

Syazwan Bakkry berkata...

masalah ni sy dapat solve tanpa sebarang penukaran.

1. tekan suis hazard
2. tarik suis signal ke kiri or kanan.
3. hazard function.

lol ;))