Special Sponsor



Khamis, 12 Jun 2008

Spoiler Saga Aku

Hari ni aku balik kampung sebab cuti dan lagi satu sebab spoiler yang aku tempah sudah siap. Seawal jam 9 pagi aku terus shoot pergi ke kedai aksesori kereta kat sg besar sebelah KFC tu.
Untuk sesiapa tak tau apa baca dulu kat sini ke kedai aksesori


bajet lubang dulu...


pasang sekali dengan LED spoiler tu ye tokeh



dah lepas pasang aku basuh pulak, first time basuh sejak aku dapat kereta nih
Luar, dalam, bawah - RM16




gosok jgn tak gosok




final version, siap tampal ElectroGlow Autobot lagi... malam nanti sure bercahaya...

Update : 11 Pm... nite for ElectroGlow Autobot

actual looks...


side view

5 ulasan:

budakmerah berkata...

kat ne nk dpt kn transformer tue?

Tanpa Nama berkata...

bro, brape kos spoiler tu?

nazri berkata...

spoiler siap cat, pasang rm270

nazri berkata...

transformer boleh COD dgn aku... aku ada stok 2 unit lagi

COD di tesco pucong

Jasreen Gill aka JasTheVamp berkata...

kedai mana u beli spoiler ni? murah juga dan cantik!