Special Sponsor



Selasa, 14 Julai 2009

bumper custom

haha.. nk tunggu bila siap je ni..... =D







bumper elok dibuka.. diganti dgn bumper spare...



proses memotong depan












9 ulasan:

Lazyf... berkata...

yg maner satu bumper customnyer?yg atas or yg bwh?materialnyer?

nazri berkata...

yg atas ttu... hehe belum siap lagi

chotz berkata...

wahhh.. ape plak nama bumper ni nanti ek? so far, tak byk bumper custom untuk blm ni hehehe

nazri berkata...

custom caldina gialla bumper la chotz

aseng berkata...

huh..lawa ni...brapa modai ni custom bump ni...tmasuk skali cat.

Tanpa Nama berkata...

buat ka mana bro,,elok tak tempat tu

nazri berkata...

[quote]buat ka mana bro,,elok tak tempat tu[/quote]

bengkel tempat aku buat tu yang selalu menang autoshow. gen2 widebody antara projek diorang. kalau nak tengok kedai contek aku

0192534687... deal...

Tanpa Nama berkata...

aku x pakai saga, pakai keta lain tapi nak buat custom ni tega rega hargala nie

Tanpa Nama berkata...

hodoh cam buldozer buruk...hohoho...apalah bodo nyer kau ni...bumper elok-elok g potong...nilah dia bebudak baru dapat keta, baru main keta...kau jgn kata aku jeles plak, sebab aku x jeles langsung pun cuma sakit mata je tgk muncung bibir terjuir keta kau tu. aku pakai subaru wrx gx...