Special Sponsor



Khamis, 30 Julai 2009

addons part 8 : bumper



Alhamdulillah... berkat kesabaran.. akhirnya berjaya gak di muat pasang... tunggu simen, touchup2 pastu cat...
aku letak foglamp gak kat lubang tu... suiznye nk pergi proton part center untuk beli suiz M-line pnye.. takde la serabut dashboard aku dgn butang2 bila pasang nanti... hu hu



update : ni la hasil aku melepak seharian kat workshop nice bodykit damansara damai.. workmanship memang superb dan teliti.



hasilnya...





7 ulasan:

aKu NaKaL berkata...

mcm gambar keta snyum da bro.. hehe.. mahal ni.. keta power.. pedhal.. x)~ hehe

nazri berkata...

senyum sokmo... hehe

Admin berkata...

menarik ni bro.. kau pakai bumber ape sbnrnye naz?

alamak.. aku nak tnya ni naz, apesal stering aku bunyik2 ngek2..ngek2.. masa pusing ha? masalah major ke minor?

nazri berkata...

bumper custom caldina pnye broo...

pasal steering aku tak sure tak pernah mengalaminya la...

k0m4nd3r berkata...

Admin: tu baru masalah stering. Naz, Absorber proride berape RM aa? Aku nye absorber teruk ah.. bocor dah, proton xmo ganti.

Lazyf... berkata...

konpius jap...hengatkn tadik Subaru...hehehe....pape pun cunna kete ko...tamsap!!!

Tanpa Nama berkata...

awat hodoq nyer...macam muncung bibir terjuir jer...hahahahaha...leh sodok rumput ngan lalang kat kebun aku...meh kau mok bawak keta boldozer kau tu...nanti aku bagi eskrim kat kau...hahahaa