Special Sponsor



Khamis, 25 Mac 2010

side mirror autoflip

sebenarnya dh lama aku simpan hasrat nk pakai side mirror autoflip ni.. antara kelebihannya ialah time jem, time nak parking sempit, leh lipat so takde la orang accidently terlanggar side mirror.

Tapi problem utamanya side mirror autoflip model kereta mana yang boleh di mod tapak dan dimuat masuk ke saga blm.. Harap2 model proton lepas ni ada la side mirror bermotor cam ni dan jadi basicla.. Pada pandangan kasar, side mirror evo3, honda ek, toyota ae100 bentuk lebih kurang.. tapi tak pernah cuba lagi...

dibawah ni gambar dari mudah.my











Mintak komen kawan2 yang ada pengalaman pernah buat, sila komen disini, kalau ada gambar lagi cun. Kalau nak komen kat forum pun boleh >> forum.prosboc.com

TQ...

2 ulasan:

hafiz afnie berkata...

mcm mana bro? da dapat pasang? brand ape yang muat kat saga?

nazri berkata...

hafiz afnie : saya belum buat, tapi ada member2 kelab dah buat kalau nk pakai jenis mcm dalam post ni kena simen balik tapak ori.
alternatif lain pakai side mirror preve. harga dalam 500++