Special Sponsor



Sabtu, 26 Mac 2011

LED tail lamp 2011 (V3)

Selak2 dalam mudah.my dan facebook terjumpa gambar ni orang tagged kt member2 prosboc.



Wah menarik tertarik ni, design pun cun. Bila nak pasang nih...


related : head lamp, led tail lamp V2
led-tail-lamp V1

5 ulasan:

wan berkata...

wah.. dah kuar gambar lampu ni..
kilang aku ofer nak bg free jer lampu ni..
tp sampai hari ni..
lum ada maklum balas..
hehehe..
harap2 leh dapat la...
tp aku tgk ade kete yg dah pakai..
kilang aku sponsor tuk kete tu..
mcm xbape menarik laa.. huhu..
tp klau dah bg free.. pe salahnya.. pkai... hehehe...

nazri berkata...

wan : reger dia kt kedai rm308 per pair.. menarik gak tu..

wan berkata...

yeke?
aku xtau lagi bape harga yang kilang aku kuarkan.. nnt klau aku dah tau.. aku roger kat sini.. hehehe...

amy's sugetshu berkata...

aloo......nk tnyer sikit....untk lampu led tu.....harga sebenar nyer brg ek.....law ok ingt nk oder... nk pasang kt kete sendiri......nk smart nk bergaya,,,,hehehe :)

jijie berkata...

308 per pair? psang skali ke?